HABERLER

2021 Yılı Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Tekamül Eğitimi 3.Dönem Müdürlüğümüze Katılacak Olan Adayların Dikkatine!!!
  16 Temmuz 2021

2021 Yılı Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Tekamül Eğitimi 3.Dönem Müdürlüğümüze Katılacak Olan Adayların Dikkatine!!!

  1. Müdürlüğümüzde eğitime katılacak tüm kursiyerler hiçbir suretle yanlarında ses ve görüntü kaydı yapan cihaz (kamera,fotoğraf makinası,akıllı telefon vb.) ve kesici delici alet getirmeyecektir. Kursiyerlerin en geç 25 Temmuz saat 17.00’ye kadar müdürlüğümüze giriş yapmış olmaları gerekmektedir.
  2. Eğitime katılacak Kursiyerler yanlarında Resmi Kıyafet, Spor Ayakkabısı ve yeteri kadar kişisel bakım malzemesi getireceklerdir.
  3. Eğitime katılacak Kursiyerler yanlarında sadece raporlu ilaçlarını getirecek olup, bunun dışındaki hiçbir ilaç ve gıda takviyesi kabul edilmeyecektir.
  4. Müdürlüğümüz de 25 Temmuz Pazar akşamı yemekhanemizde öğün olarak sadece çorba olacaktır, katılım gösteren Kursiyerlere Müdürlüğümüzün ikramı olacaktır.
  5. Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan kantinimizde her bir Kursiyere manyetik kart tanımlaması yapılacaktır, ihtiyaç alışverişleri bu kart üzerinden yapılacak olup ve ayrıca kredi kartı ödemesi kabul edilip nakit alış-verişi sağlanmayacaktır.
  6. Eğitime katılacak tüm personelin Covid-19 tedbirleri kapsamında eğitim süresince kullanılacak maskeleri kendileri tarafından temin edilecektir.

 

Ayrıca tarafınıza tebliğ edilen götürülmesi gereken malzemeler başlığı altındaki hususlar doğrultusunda hareket edilecektir.

Haber Paylaş